picture

This Christmas, many people get busier in preparing for the upcoming Christmas and New Year, and some are even running things going to one place for another using their car. But this winter, there are a few concerns added to the list of dangers that you can encounter when you're on the road.

Sen aiemmat virat, Irwin konsultointi palvelut annetaan ohjeita jokaisen lukijan pysymään turvassa sisällä talonsa ja jopa ulkopuolella, kun tekee äärimmäistä liikuntaa, ja nyt, ryhmä antaa hyödyllisiä keinoja, miten pysyä turvassa vaikka tiellä tänä talvi-ja loma vuoden aikoina.

Ensinnäkin, laita lumi renkaat autossa. Tällainen rengas voi antaa paremman pidon kuin muut renkaat, kun lämpö tila on tai alle 7 celsiusastetta. Tämän, odottaa suurempaa valvontaa ja lyhyemmät pysähtymis matkat aikana kylmällä säällä tien pinnoille. Kannusta ystäviäsi ja muita perheen jäseniä, jotka eivät omista talvi renkaat ostaa joitakin jo. Itse asiassa se voi olla melko kallista, mutta talvi renkaat ovat todella suositeltavaa ja jopa pakollista joillakin alueilla Yhdysvalloissa.

Toiseksi, varo ajaudumme. Vaaralliset auto pyörii voisi tapahtua silmän räpäyksessä, joten edelleen varovainen koko ajan ja varoa lunta ajaudumme, koska tuulet voivat työntää sen selkeitä teitä, kun olet ajo sujuvasti nopeampi.

Kolmanneksi kannet ovat tärkeitä. Kattaa renkaan venttiilit voi välttää kosteutta jäädyttämistä. Muista, että ilma voi paeta, jos korkit eivät kuulu, joka voi johtaa tasainen rengas.

Neljänneksi, huolehdi renkaiden riittävästä paineesta. Ennen edessään haasteita wintery Road, sinun täytyy harkita muutamia tärkeitä asioita ensimmäinen ja yksi on tarkkailun rengas paineet säännöllisesti. Osana hyvää renkaiden huolto, tämä on ratkaisevan tärkeää erityisesti aikana alhaisissa lämpö tiloissa ja korkea ilman paine.

Aikana antiikin aikoina kukaan ei tule taistelu kentällä ilman haarniskoita ja taktiikka. Kuitenkin wintery tiet eivät ole taistelu kentällä, mutta elämäsi riippuu myös siitä ja miten valmis olet kohtaamaan erilaisia onnettomuuksia tai hätä tilanteita varsinkin talvi kautena. Joten viidenneksi, aina valmis. Kanna hatut ja Mitts ja lapio koko ajan autossa osana teidän talven ajo pakki.

Älä unohda Kitty pentue samoin, kyllä olet lukenut sen oikein, koska tällainen voi antaa auton pidon luminen ja jäistä teillä. Jos sinulla on pitkä matka, sinun täytyy olla ylimääräinen kannu talven tuuli lasin pesun este takaa näkyvyyttä pitkään aikaan.

Finally teach Teens your family about some important information about winter driving. Irwin Consulting Services would like to move all of your information safely while driving in cold weather and keep them safe as well.

You should be aware when retiring your tires. It is often advisable to change snow tires every other three years. You can give the old tires brand new meaning and purpose as well as the care and knowledge of the tire collector, so find one in your area today.

Irwin Consulting Services Desires for safe winter driving during this winter and holiday season.